De MSI Experience Day komt op 14 december naar Nijmegen!

    De MSI Experience Day zal dit jaar voor de vijfde keer plaatsvinden, waarbij dit jaar de periode tussen Sinterklaas en Kerst wordt aangehouden. Op 14 december is het dit jaar weer tijd om met MSI flink te gamen, workshops te volgen en nog veel meer. Lees hier alle details!

    Op 14 december gaan voor jong en oud de deuren van Pathé Nijmegen om 10.30 uur open waarna de MSI Exprience Day van start gaat. Vroege vogels kunnen zelfs al vanaf 09.30 uur genieten van alles wat MSI te bieden heeft. Zo zijn een aantal MSI Ambassadors aanwezig, zoals de populaire streamer Mathia, maar ook Achterklap, PeperTV en xSyoss. Als je geluk hebt kun je het zelfs opnemen tegen de Ambassadors in een potje Call of Duty Modern Warfare. Over games gesproken, de onderstaande games zijn allemaal in ieder geval te spelen tijdens het evenement:

    Daarnaast zullen er ook workshops plaatsvinden tijdens het evenement van onder andere ROSH Studios en Maarten Verhoeven. Deze kun je volgen natuurlijk, maar de kans is ook aanwezig dat je te druk bent met het laten bedrukken van je stempelkaart. Deze keren namelijk terug dit jaar en ook is er nog een flinke Goodiehunt tijdens de MSI Experience Day. Kaarten voor de MSI Experience Day kosten 11,20 euro per stuk en zijn nog steeds verkrijgbaar.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.