Update - De beste deals voor monitoren tijdens Media Markt BTW Weg Ermee-actie

News
vrijdag, 25 juni 2021 om 9:30
screenshot 2021 03 16 at 172123f1615911745
Het is weer zover, Media Markt is begonnen met de BTW-vrije dagen 2021 - deze keer de BTW Weg Ermee-actie genoemd - waarbij de webshop tijdelijk de BTW voor haar rekening neemt. De actie is het perfecte moment om deze mooie deals voor monitoren binnen te slepen!
Een monitor is een onderdeel van een PC setup die vaak wordt vergeten. Je kan wel een enorm bakbeest onder je bureau hebben staan, maar als je slechts een kleine en trage monitor hebt aangesloten, dan kan je daar niet optimaal van genieten. En voor mensen die werken met Photoshop of videobewerking zijn accurate kleuren al helemaal een must.

Mooiste monitoren bij Media Markt

Voor een monitor met een 4K resolutie, HDR of accurate kleuren ben je alleen wel al snel de hoofdprijs kwijt. Gelukkig kan je daar nu een flink deel vanaf snoepen tijdens de Media Markt BTW-vrije dagen. De webshop zal tijdens de actie namelijk zelf de BTW betalen, waardoor je omgerekend 17,36 procent korting krijgt. Wij hebben de beste deals op monitoren alvast voor je op een rij gezet.
Wil je alle deals voor monitoren zien, bekijk dan hier het volledige overzicht. Ben je ook op zoek naar andere mooie aanbiedingen, check dan hier de beste deals tijdens de Media Markt BTW-vrije dagen 2021!
Dit artikel is op 25 juni 2021 bijgewerkt.