De Media Markt actie is terug, 3 halen 2 betalen!

  Deze week komt Media Markt weer met de 3 halen is 2 betalen actie, een mooie kans om die ene game, film of cd aan te schaffen voor een mooie prijs! We hebben een paar voorbeelden van de Media Markt actie op een rij gezet. De actie is de hele week geldig t/m zondag, dus wees er snel bij.

  Media Markt staat bekend om eens in de zoveel tijd deze actie weer op de markt te brengen. De hele week kan je profiteren van de 3 halen is 2 betalen actie. De actie is geldig op games, films en cd's, maar zoals jullie weten, combineren is mogelijk!

  Sommige games en films liggen voor een mooi prijsje klaar, we hebben enige voorbeelden neergezet:

  Bekijk meer aanbieding op de Media Markt website.

  Zoals bekend: bij Media Markt krijg je altijd het goedkoopste artikel gratis. Neem jij twee spellen van €59,99? Dan kan je een andere game van €59,99 gratis mee naar huis nemen. Alle opties en combinaties zijn mogelijk, dus pak je kans zo snel mogelijk.

  Media Markt Actie info

  De 3 halen 2 betalen actie geld alleen op de films, games en cd's zelf. Consoles (als de PS4, Xbox One, Nintendo Switch), Amiibo's, LEGO Dimensions, Skylanders, Disney Infinity of andere accessoires tellen hier niet aan mee.

  De 3 halen 2 betalen actie zal duren tot en met 28 mei 2017. Bekijk snel het aanbod hier en ontdek welke games, films of cd's jij aan je collectie kan toevoegen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.