De Limited Edition van 2Dark verschijnt op 17 maart

  Bigben en studio Gloomywood maken bekend dat de Limited Edition van 2Dark vanaf 17 maart verkrijgbaar is voor de PS4, Xbox One en de PC. 2Dark is de nieuwe game van Frédérick Raaynals, de maker van Alone in the Dark en pionier in het survival horrorgenre.

  In zijn nieuwe stealth adventure game komen horror, sluipen en speurwerk op beklemmende wijze samen. Wanneer je als ex-agent Smith op zoek gaat naar je twee ontvoerde kinderen, leidt jouw onderzoek je al snel naar de schuilplaatsen van psychopathische moordenaars. Gebruik schaduwen en duistere hoekjes in je voordeel, en speur naar de slimste mogelijkheden om de kinderen te redden.

  De Limited Edition van 2Dark van Frédérick Raaynals

  Bij de lancering van 2Dark verschijnt ook een Limited Edition van 2Dark met als inhoud:

  • Een exclusieve versie van de 2Dark speldisk.
  • De originele soundtrack, gespeeld door een symfonieorkest en geremasterd op een 21-track cd.
  • Steelbook verpakking in kleuren en thema van de game.
  • Game artbook “The Art of 2Dark” met meer dan 100 illustraties en interessante details van achter de schermen. De artbook zit alleen bij de PS4 en PC van de game.

  Naast de limited edition hardcopy kun je 2Dark ook downloaden via PlayStation Store, Xbox Live en op pc via Steam. Bij de Steam Premium-versie van de game krijgen spelers een downloadbare versie van het artbook “The Art of 2Dark” en de originele soundtrack.

  2Dark

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.