De jacht is deze week geopend op de Owlhoot familie in Red Dead Online

  Sinds vorige week heeft Rockstar Legendary Bounties toegevoegd aan Red Dead Online, met elke week een nieuw doelwit. Deze week kunnen spelers jagen op de beruchte Owlhoot-familie en is er een zeldzaam ei verstopt voor Collectors.

  In Red Dead Online staat de Owlhoot-familie letterlijk en figuurlijk in het vizier deze week. Door het grote aantal leden dat gevangen of gedood moet worden is het aan te raden om met meerdere Bounty Hunters de strijd aan te gaan met de desperados. Wie klaar is voor de jacht kan op weg gaan naar het Rio Bravo-gebied, waar de bende voor het laatst is gezien.

  Collectors hebben deze week een heel ander doelwit op het oog. Zij worden eropuit gestuurd om het zeldzame ei van een condor te vinden. Je zou het niet denken, maar er wordt veel geld neergelegd voor het vinden van de bestanddelen voor een enorm omelet.

  Gratis dollars door in te loggen op Red Dead Online

  Ook nu is het weer waardevol om in te loggen in de online wereld van Red Dead Redemption 2. Je krijgt er namelijk 200 in-game dollars voor en als je voor 7 oktober een Free Roam Event voltooid voor één van de drie rollen, dan krijg je een exclusieve rood en zwarte Fuentes poncho.

  Vergeet ook niet om de twee-stap verificatie voor je Red Dead Online-account te activeren. Het is niet alleen goed voor de veiligheid van je account, maar je krijgt ook 2000 XP voor voor de Wheeler, Rawson & Co. Club. En dat is niet alles, want Rockstar geeft je ook de exclusieve Morales Vest. Je hoeft zeker geen kou te vatten deze herfst met alle kleding die er wordt uitgedeeld.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.