De deuren van de Garden of Salvation raid zijn geopend in Destiny 2 Shadowkeep

  De tweede grote uitbreiding voor Destiny 2, getiteld Shadowkeep, kwam eerder deze week uit. Spelers hebben zich in die tijd kunnen voorbereiden op de Garden of Salvation, een gloednieuwe raid die het uiterste eist van de Guardians.

  Bungie heeft met Destiny 2 genoeg uitdagende content te bieden, maar de raids zijn het neusje van de zalm. Met een Fireteam van zes Guardians moet je de meest uitdagende locaties en bazen het hoofd bieden. Forsaken trakteerde de spelers op de moeilijkste raid tot nu toe en het zal ons niks verbazen als de Garden of Salvation daar overheen gaat.

  Spelers worden namelijk weer naar de Black Garden gestuurd, een wereld die losstaat van tijd en ruimte en die wordt gezien als de geboorteplaats van de Vex. Precies in het midden van de enorme tuin staat bovendien de Black Heart, een entiteit dat is verbonden aan de Darkness. Ondanks dat Shadowkeep-uitbreiding veelal draait om de Hive, spelen de Vex en de Darkness zeker geen kleine rol.

  Guardians die een stap willen zetten in de Garden of Salvation zullen wel voorbereid moeten zijn. Het is aan te raden om zo dicht mogelijk tegen de soft cap van power level 950 aan te zitten, hoewel het minimum power level 890 is voor de eerste 24 uur. Daarna kan moet je minimaal 900 zijn om de raid te betreden. Spelers zullen voor hun moeite en doorzettingsvermogen wel worden beloond, want in de Black Garden liggen speciale armor sets voor alle drie de klassen te wachten en ook een scala aan nieuwe wapens. Van een hand cannon en auto rifle tot aan een sierlijke combat bow.

  De race voor World First is begonnen

  De raid van Destiny 2 Shadowkeep gaat ook weer zorgen voor een spannende race: wie zal als eerste het einde weten te behalen? De Garden of Salvation is om zes uur Nederlandse tijd geopend door Bungie en het eerste team dat de raid voltooid krijgt een unieke kampioensriem opgestuurd. Andere spelers die binnen 24 uur levend uit de Black Garden komen krijgen een exclusief embleem. Daarnaast krijgen spelers die de raid uitspelen voor 15 oktober de mogelijkheid om een speciale jas te kopen via Bungie Rewards.

  Wie geïnteresseerd is om de verschillende Fireteams te volgen in de race voor World First kan terecht op de Twitch-pagina van Destiny 2. Het gevecht met de Vex is ondertussen in volle gang.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.