De Call of Duty Mobile releasedatum valt vroeg in oktober

  Wie niet kan wachten tot de release van Call of Duty: Modern Warfare kan opgelucht ademhalen, want voor die tijd komt er nog een game binnen de serie uit. De Call of Duty Mobile releasedatum is namelijk bekendgemaakt. De game komt al in de eerste week van oktober uit.

  Call of Duty Mobile, ontwikkeld door Tencents Timi Studio, komt al op 1 oktober uit, zo maakt Activision bekend op haar Twitteraccount. De game is eerder dit jaar onthuld en is volledig gratis te downloaden op Android en iOS. De game zal elementen en verwijzingen bevatten naar eerdere Call of Duty-titels, waaronder de Modern Warfare- en Black Ops-serie.

  De game zal bij de lancering in twee verschillende modi speelbaar zijn, namelijk een multiplayer-modus en een battle royale-modus. De twee modi zijn, zoals je verwacht, gebaseerd op modi uit eerdere Call of Duty-titels. Zo is Team Deathmatch aanwezig in de multiplayer en spreekt de battle royale-modus voor zich. Honderd spelers gaan met elkaar de strijd aan tot één speler overblijft.

  Call of Duty Mobile releasedatum kort voor de Modern Warfare-reboot

  De Call of Duty mobile release komt enkele weken voor de release van grote broer Call of Duty: Modern Warfare. Die laatstgenoemde is een reboot van één van de meest geliefde subtitels van de langlopende reeks. Hierin gaan spelers wederom op pad met Captain Price, maar dan wel in een verhaal dat compleet losstaat van de originele trilogie. Sterker nog, Captain Price zal zich niets herinneren van de gebeurtenissen uit de eerdere delen, want deze titel speelt zich wat dat betreft af in een alternatief universum.

  Call of Duty Mobile is vanaf 1 oktober beschikbaar op Android en iOS. Call of Duty: Modern Warfare is beschikbaar vanaf 25 oktober op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Call of Duty Mobile

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.