De Blob PC release is vandaag

  De de Blob PC release is vandaag op Steam en GOG. De game kwam in 2008 uit voor de Wii, maar wordt nu dus eindelijk uitgebracht voor de PC.

  Na negen jaar krijgt de Blob dus eindelijk een release op de PC nadat de game in 2008 uitkwam voor de Wii. De game is vanaf vandaag te downloaden op de Steam en GOG en kost 14.99 euro met 25 procent korting. De game is gelijk in de aanbieding tot 4 mei en zal daarna 19,99 euro gaan kosten. De PC versie van de Blob is door ontwikkelaar Blitworks verbeterd ten opzichte van de Wii versie.

  De Blob PC release op Steam en GOG

  De Blob is een 3D platform game over een kleurrijke 'Blob' die een kleurloze stad moet verven. Als de Blob neem je het op tegen de I.N.K.T. Corporation om Chroma City te redden van een toekomst zonder kleur. In de platformer spring en ren je door de wereld om een weg te vinden naar het I.N.K.T. kasteel. Door verf te verzamelen en met de Blob tegen gebouwen en wegen aan te springen geef je weer wat kleur aan Chroma City.

  Het vervolg op de Blob, de Blob 2, kwam in februari 2011 uit voor de PS3, Wii, Xbox 360 en Nintendo DS. In onze review kreeg de Blob 2 een 7.5.

  de Blob

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.