de Blob game later dit jaar op Nintendo Switch

  THQ Nordiq heeft aangekondigd dat de Blob game naar de Nintendo Switch komt. Het gaat om een remaster van de originele de Blob, die bijna tien jaar geleden op de Wii werd uitgebracht. Er is nog niet bekend op welke datum de game uitkomt, wel is bekend dat het spel ergens in dit jaar uitkomt.

  de Blob is een puzzel platformer die in 2008 werd uitgebracht op de Nintendo Wii. Onlangs kwam er al een remaster van de originele game uit op de PlayStation 4 en Xbox One, en daarvoor werd de PC versie al uitgebracht. Aan het spel werd niet veel veranderd, op een kleine grafische upgrade na. Voor de Switch versie zal er ook niet veel worden aangepast aan de game.

  Nieuwe de Blob game, zelfde principe

  Ook in deze versie van de Blob is alle kleur uit Chroma City en is de taak aan jou om deze kleur terug te krijgen in de stad. Alleen jij, de Blob, kan de stad redden van de ondergang, in gang gezet door het kwaadaardige I.N.K.T. Corporation. In de puzzel platformer moet je met je unieke kracht, die je de kans geven om de wereld in te kleuren, ervoor zorgen dat Chroma City weer gaat leven.

  De game gaat net zoals de originele versie een multiplayer modus bevatten. In 2011 kwam het vervolg op de originele game uit, genaamd de Blob 2. Volgens ons ook een zeer vermakelijke game.

  de Blob

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.