De Assassins Creed 3 Remaster release komt in maart

  De Assassins Creed 3 Remaster release werd in september aangekondigd en zal deel uitmaken van de Assassin’s Creed Odyssey season pass. De remaster komt uit op 29 maart en komt met een 4K resolutie en HDR-ondersteuning voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. De game kwam oorspronkelijk uit op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

  Ubisoft

  De originele game kwam uit in 2012 en heeft nu voor de remaster een betere resolutie, een beter kleurenpallet, een betere interface en betere verbinding tussen controller en beeldscherm. In de Assassin’s Creed 3 Remaster zit alle originele content, net als Benedict Arnold en Hidden Secret missies. De DLC, Tyranny of King Washington, zit ook in de game.

  Daarnaast zit de spin-off van de originele game, Assassin’s Creed 3: Liberation Remastered, ook in het pakket. Het verhaal van Assassin’s Creed 3 gaat samengevat over revolutionaire oorlog die plaatsvond in Boston, Amerika, en New Orleans. Het was de eerste Assassin’s Creed game die zich afspeelde in het westen. In de game speel je een oorspronkelijke bewoner van Amerika, een Indiaan, en in de spin-off speel je een Frans-Afrikaanse vrouw. De Assassin’s Creed 3 Remaster is los verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One, maar is gratis voor spelers die een Assassin’s Creed Odyssey season pass hebben.

  Assassins Creed 3 Remaster release vermoedelijk naar Switch

  Assassin’s Creed Odyssey kwam uit op 5 oktober 2018, de releasedatum van deze game op de Nintendo Switch was op dezelfde dag. Alleen is die Switch-versie exclusief in Japan beschikbaar. Van de Assassin’s Creed 3 remaster werd verwacht dat die op 15 februari ook voor de Switch uitkwam. Dat was alleen niet heel logisch vanwege alle grote gamereleases die al vaststonden op 15 februari.

  Daarbij is het ook nog maar de vraag of de Assassin’s Creed 3 Remaster überhaupt naar de Switch komt. De relatie tussen Ubisoft en Nintendo is positief, dus de kans zit er wel in. Lees ons artikel over de vermoedelijke Switch release voor meer informatie hierover. Bekijk onze Assassin’s Creed Odyssey review om nog eens te kijken of het laatste deel van de franchise iets voor jou is.

  De Assassins Creed 3 Remaster release is op 29 maar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  Assassin's Creed III: Liberation HD

  Verkijgbaar vanaf 15 january 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.