De 10 beste kerstcadeaus van 2019 voor kids

  Sinterklaas is het land weer uit en dat betekent dat het tijd is voor de kerstman om kinderen weer gelukkig te maken met een zak cadeaus. Toch is het ook voor de kerstman niet altijd makkelijk om met ideeën te komen voor cadeautjes om onder de kerstboom te leggen. De hulp elfjes van XGN zetten daarom een lijst met de 10 beste kerstcadeaus van 2019 voor kids op een rij!

  Pokémon Sword & Shield

  Zelfs na al die jaren is Pokémon nog steeds enorm populair. Naast Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee is er sinds kort een geheel nieuwe Pokémon game op de Nintendo Switch verschenen. In Pokémon Sword & Shield verken je de nieuwe regio Galar, gebaseerd op het Verenigd Koninkrijk. Met 81 gloednieuwe Pokémon om te vangen, is er genoeg te beleven.

  Pokémon Sword & Shield is verkrijgbaar voor 57 euro voor de Nintendo Switch.

  LEGO Hidden Side

  LEGO Hidden Side combineert het ouderwetse Legobouwwerk met augmented reality. De LEGO sets zijn overgenomen door spoken en met een telefoon kunnen kinderen op spookjacht gaan. Via de gratis app kunnen de speelsets gescand worden, waarna er een augmented reality game gespeeld kan worden. De verschillende speelsets bieden elk een nieuw avontuur een zijn verschillend in grootte.

  LEGO Hidden Side is verkrijgbaar vanaf 17 euro

  Hoe Tem je een Draak 1 t/m 3

  De Hoe Tem je een Draak films zijn gezellig om met het hele gezin te kijken. In deze boxset zijn alle drie de films uit de serie gebundeld. Dat is goed voor maar liefst vijf uur aan kijkplezier. Verder hebben de films nog enkele extra’s, zoals een kijkje achter de schermen en enkele verwijderde scenes.

  De Hoe tem je een Draak boxset is verkrijgbaar voor 21 Euro op Blu-ray

  JBL JR 300 On ear Kids koptelefoon

  Het is fijn om te kunnen genieten van je eigen muziek. Ook kinderen verdienen het om van een goede kwaliteit muziek te genieten. De JBL JR 300 is ontworpen om kinderen muziek te laten luisteren en het gevoelige gehoor te beschermen. De koptelefoon heeft namelijk een volumelimiet van 85 decibel. Verder is de koptelefoon overal gemakkelijk mee naartoe te nemen door het opvouwbare ontwerp.

  De JBL JR 300 is verkrijgbaar voor 25 euro

  FIFA 20

  Nu Nederland weer is geplaatst voor het EK, kunnen we weer langzaam in de voetbalstemming komen. De voetbalgame FIFA 20 doet het daarom nooit verkeerd onder de boom voor kinderen die gek zijn van voetbal. Speel in FIFA 20 de Champions League en Europa League na, of bekijk het van een heel andere kant op straatvoetbalvelden.

  FIFA 20 is verkrijgbaar voor 60 euro op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  30 seconds Junior

  Het bekende partyspel 30 seconds is niet alleen voor volwassenen. Ook kinderen kunnen plezier hebben met het spel in de speciale kids versie. Deze editie bevat kaartjes die gericht zijn op kinderen, waardoor ook zij met vrienden en familie de strijd kunnen aangaan.

  30 seconds Junior is verkrijgbaar voor 25 euro

  Nintendo Switch Lite

  De Nintendo Switch Lite is de goedkopere variant van de Nintendo Switch en richt zich op handheld gamers. De console kan alle Switch games die werken in handheld mode afspelen. Zo kunnen kinderen tijdens een lange reis gemakkelijk genieten van games als Zelda, Mario en Pokémon.

  De Nintendo Switch Lite is verkrijgbaar vanaf 200 euro en is in verschillende kleuren beschikbaar.

  SEGA Mega Drive Mini

  De Sega Mega Drive Mini is de beste manier om klassieke games als Sonic the Hedgehog en Mega Man te spelen. Dat maakt de console een ideale manier om kinderen kennis te laten maken met retrogaming. In totaal zijn er 40 games speelbaar op de Mega Drive Mini. Daar zijn ze wel even zoet mee!

  De SEGA Mega Drive Mini is verkrijgbaar vanaf 70 euro.

  Walt Disney

  Disney + abonnement

  Voor urenlang kijkplezier naar de grootste Disneyfilms is een Disney + abonnement een goed idee om als cadeau te geven. Van films als Frozen, Toy Story tot verschillende series. Er zit voor alle kinderen wel iets bij. Bovendien maakt de kerstman ook stiekem papa en mama hiermee blij, want die kunnen genieten van de beste films en series van Marvel en Star Wars.

  Disney + is verkrijgbaar voor 7 euro per maand

  Logitech G G29 Driving Force

  Om een extra dimensie toe te voegen aan racegames, is het aanschaffen van een racestuur een goed idee. Voor games als F1 2019, Gran Turismo Sport en Project Cars 2 kunnen racegames ineens een stuk spectaculairder worden. Voor de PlayStation 4 is de Logitech G G29 Driving Force een goed instapmodel.

  De Logitech G G29 Driving Force is verkrijgbaar vanaf 189 euro

  Pokemon Sword

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.