DDoS-aanval goedmakertje komt over 3 dagen, 10 % PlayStation Store korting

  Om sorry te zeggen voor de problemen met PlayStation Network rond kerst geeft Sony 10% PlayStation Store korting op alle games en add-ons.

  Om kans te maken op de 10% PlayStation Store korting moet je een kortingscode invullen online, op de PS3 of de PS4. PS Vita en PSP gebruikers kunnnen de code via de website van de PlayStation Store invullen. De code is op de PlayStation Store vanaf 23 januari te vinden zijn en zal tot en met 26 januari te gebruiken zijn op alles in de Store, behalve bij PS Plus, Music Unlimited of PS Now.

  10% PlayStation Store korting vanwege DDoS aanval

  PlayStation en Xbox gebruikers weten nog maar al te goed dat tijdens de kerstdagen de hackersgroep Lizard Squad PlayStation Network en Xbox Live volledig offline gooide door middel van eeen DDoS-aanval. Eerst leek het motief van de groep de verbetering van de infrastructuur van Xbox Live en PSN te zijn, maar later bleek het één grote promotie voor hun eigen DDoS-aanval service te zijn. Ter compensatie voor de problemen gaf Sony eerder ook al vijf dagen extra PlayStation Plus weg.

  Vind jij dit een gepaste compensatie van Sony of had je liever iets anders gezien dan PlayStation Store korting?.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.