Days Gone release uitgesteld naar april 2019

  De Days Gone release is uitgesteld. Sony's open wereld game waarin zombies vrij rondlopen zou oorspronkelijk op 22 februari 2019 voor de PlayStation 4 verschijnen, maar moet nu eind april van 2019 op Sony's paradepaardje uitkomen. De studio achter de game krijgt zo meer tijd om Days Gone te polijsten.

  Via een PlayStation blogpost laat Sony weten dat besloten is om de game uit te stellen naar april. Dit geeft ontwikkelaar SIE Bend Studio iets meer de tijd om Days Gone wat te polijsten. Een andere reden is het drukke februarischema wat voor de boeg staat: alleen op 22 februari komen al meerdere grote titels uit, zoals BioWare's Anthem, het langverwachte Crackdown 3 en Deep Silvers Metro Exodus. Door het uitstellen wordt Days Gone één van de grotere gamereleases van april.

  Days Gone release nu op 26 april 2019

  De open wereld game van SIE Bend Studio speelt zich af in het noordwesten van de Verenigde Staten. Spelers kunnen door het ruwe landschap reizen op hun motoren en moeten voornamelijk vechten om allerlei middelen bij elkaar te sprokkelen om zo te overleven in de zombie-overlopen wereld. Maar dat is niet het enige gevaar, want ook andere menselijke facties zijn een zorg waar je rekening mee moet houden.

  Days Gone komt op 26 april 2019 exclusief uit voor de PlayStation 4.

  Wil je meer weten over Days Gone? Lees er dan alles over in onze Days Gone feiten special!

  Days Gone

  Verkijgbaar vanaf 26 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.