Days Gone release is uitgesteld naar 2019

  Sony's exclusieve open-wereld game voor de PlayStation 4 is uitgesteld naar het jaar 2019. Dit nieuws werd bevestigd door een persvoorlichter van Sony tegenover website USgamer. De Days Gone release zou in eerst instantie dit jaar plaatsvinden.

  Days Gone speelt zich af in een wereld vol met vraatzuchtige zombies. Dit moet je zien te overleven, maar dat zal nog een hele klus worden. Wel krijg je daarin flink wat vrijheid.

  Zo bepaal je het plan van aanpak volledig zelf. Denk dus strategisch na voordat je de hordes zombies te lijf gaat. Ook zal de wereld van Days Gone uitgebreid ontdekt kunnen worden.

  Days Gone release pas ergens in 2019

  Op de officiële website van Days Gone werd als eerst vermeldt dat de zombie game in 2019 het licht zal zien. Eerder werd nog aangenomen dat de game later dit jaar zou verschijnen. Een exacte nieuwe datum is niet bekend. Daarnaast laat een persvoorlichter van Sony weten in statement:

  "Days Gone zal worden uitgebracht in 2019. We zullen jullie op de hoogte houden van de verschijningsdatum."

  Bend Studio

  Days Gone werd voor het eerst getoond tijdens Sony's persconferentie op de E3 van 2016. Bend Studio is de ontwikkelaar van de uitgestelde zombie game. Bend Studio heeft in het verleden gewerkt aan Uncharted: Golden Abyss, een titel voor op de PlayStation Vita.

  Days Gone

  Verkijgbaar vanaf 26 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.