Days Gone aanbieding - Alleen vandaag hoge korting bij Bol.com

  Er is een Days Gone aanbieding bij Bol.com. Met een dagaanbieding is de game te koop voor € 39,99 in plaats van € 69,99. Deze aanbieding loopt nog maar tot het einde van de dag, dus wees er snel bij.

  In Days Gone speel je als huurling en premiejager Deacon St. John. Er is weinig meer over van de beschaving nadat een mysterieus virus een groot deel van de bevolking heeft veranderd in Freakers, een soort zombies. In de game moet je zien te ontsnappen aan de prijs die op Deacon’s hoofd staat. Intussen kom je meer te weten over zijn leven voor de Freaker-uitbraak. Zijn overleden vrouw en zijn verleden met een motorclub staan centraal.

  Meer dan alleen Days Gone aanbieding

  Days Gone staat momenteel op de voorpagina van Bol.com als dagaanbieding, maar er zijn ook andere aanbiedingen. Tot maandag 17 juni zijn het de ‘Days of Play’ bij Bol.com.

  In die periode kun je veel PS4 games, en enkele accessoires met hoge kortingen kopen. Of Days Gone na vandaag nog steeds met dezelfde korting bij dat aanbod hoort moet nog blijken.

  Is Days Gone het geld waard?

  Days Gone kreeg bij release een 8,0. Het grootste punt van kritiek waren de technische mankementen, met name op de normale PS4. Op de PS4 Pro werkte alles beter. De gameplay en het verhaal waren wel in orde.

  Days Gone is nog de rest van de dag in de met korting verkrijgbaar bij Bol.com. Je kunt de game hier halen.

  Days Gone

  Verkijgbaar vanaf 26 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.