Dawn of War 3 releasedatum bekendgemaakt

  De Dawn of War 3 releasedatum is bekendgemaakt. De opvolger van Dawn of War 2 zal op 27 april van dit jaar nog uitkomen. Dat melden ontwikkelaar Relic Entertainment en uitgever Sega vandaag.

  De game zal in drie vormen beschikbaar komen. Naast de standaardeditie die alleen de game bevat, kun je ook de Limited en Collectors Edition kopen. De Collectors Edition bevat een boekje van de game, lensvormige artwork, de officiële soundtrack, een replica van de Daemon Hammer, drie factiebanners en natuurlijk de game zelf. De Limited Edition bevat alleen de drie eerstgenoemden.

  Alle pre-orders, ongeacht welke editie, zullen ook een Masters of War skinpakket bevatten. Een collectie van skins van de Dawn of War 3 Super Walker elites. De 'Dark Queen' skin voor Lady Solaria, de 'Ghost Seer' skin voor Farseer Taldeer en de 'Big Kustom' skin voor Beauty. Spelers die geen pre-order plaatsen kunnen deze drie elites wel gewoon inzetten.

  Ontwikkelaar kijkt uit naar Dawn of War 3 release

  Ondanks dat de Dawn of War 3 releasedatum nog bijna twee maanden in het verschiet ligt, kunnen fans van de serie alvast de game pre-orderen. Philippe Boulle, regisseur van Dawn of War 3, heeft in ieder geval zin in het spel.

  "We zijn verheugd om onze fans te vertellen dat zij niet heel lang meer hoeven wachten op hun terugkomst op het slagveld. Ons hele team kan niet wachten om Dawn of War groter en beter dan ooit te brengen. April kan niet snel genoeg komen!"

  Dawn of War 3 komt op 27 april uit op PC. Benieuwd naar de game? Check dan onze Dawn of War 3 preview.

  Warhammer 40K Dawn of War 3

  Verkijgbaar vanaf 27 april 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.