Dawn of War 3 multiplayer video verschenen

  Een Dawn of War 3 multiplayer video is vandaag geplaatst op YouTube. Dat deed ontwikkelaar Relic overigens zelf en het betreft geen lek. De game komt op 27 april in de winkels te liggen.

  In de Dawn of War mutiplayer video worden beelden getoond van een online 3 versus 3 match. Het is niet geheel onverwachts dat de video vandaag uitgebracht is. De open beta van de multiplayer van de game begint namelijk dit weekend.

  Commentaar Dawn of War 3 multiplayer video

  De gameplaybeelden van het potje Dawn of War 3 worden voorzien van commentaar door Phillippe Boulle en Carolina Mastretta, respectievelijk de game director en designer van de game. Beiden voorzien de kijker van tactieken die tijdens het potje worden gehanteerd. Nieuwkomers van het spel zullen veel nieuwe handige feitjes opsteken van de video.

  De open beta van Dawn of War 3 begint 21 april en zal op 24 april aflopen. Tijdens deze beta kunnen gamers beschikken over alledrie de rassen die ook in de uiteindelijke game zitten. Dat zijn de Space Marines, de Eldar en de Orks. De elitetroepen, die nieuw zijn in dit deel van Dawn of War, zijn beperkt beschikbaar.

  Dawn of War 3 multiplayer

  Preview

  Dawn of War 3 komt op 27 april uit op de PC. In onze Dawn of War 3 preview kun je alvast meer over de multiplayeraspecten van de game lezen. Wij mochten een paar weken geleden namelijk al een aantal uur met de multiplayer aan de slag.

  In de preview kun je onder andere meer details te weten komen over de verschillende rassen. Ook gaan wij dieper in op de elitetroepen van het spel. De game heeft bij ons in ieder geval hoge verwachtingen geschept.

  Om mee te doen aan de open beta moet je een account aanmaken op de website van het spel. Als je al een account hebt, hoef je je alleen maar aan te melden. De vandaag uitgebrachte gameplaybeelden kun je boven dit artikel zien.

  Warhammer 40K Dawn of War 3

  Verkijgbaar vanaf 27 april 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.