Datum Battlefield 5 open beta aangekondigd

  Na de eerdere gesloten testversie van komt nu de Battlefield 5 open beta. Nu heeft ontwikkelaar DICE bekend gemaakt wanneer deze zal starten.

  Zet 6 september maar in je agenda als je Battlefield fan bent. Dan zal namelijk de open beta van het nieuwe deel losbarsten. Dat lieten DICE en EA vandaag weten.

  Het gaat hier om een open beta, dus iedereen kan meedoen. Je hoeft enkel de game te downloaden op je PlayStation 4, Xbox One of PC, wat op 3 september al kan. Op de consoles zul je ook een online abonnement nodig hebben om multiplayer te spelen.

  Vroege toegang tot Battlefield 5 open beta

  Wil je niet tot 6 september wachten, dan zijn er manieren om al twee dagen eerder toegang te krijgen. Leden van EA Access, Origin Access en Origin Access Premiere kunnen al vanaf 4 september spelen. Ook iedereen die de game pre-ordered krijgt vroege toegang.

  Of het spel het pre-orderen alvast waard is, daarvoor kun je onze Battlefield 5 preview lezen. Wij vinden het in ieder geval een van de multiplayer games van 2018 om in de gaten te houden.

  Vechten in Rotterdam

  Voor Nederlanders zal de open beta zich op een bekende plaats afspelen. De Rotterdam-map is namelijk speelbaar in de Conquest modus. De andere map zal Arctic Fjord zijn, welke zich afspeelt in Noorwegen.

  Nieuw in Battlefield 5 zijn de Grand Operations. Deze multiplayer modus bevat meerdere spelrondes, waarbij het resultaat van elke ronde die van de volgende beïnvloed. Op die manier hebben spelers dus meer invloed op het verloop van de strijd.

  Als je dat nog niet genoeg vind, dan kun je aan de slag met de Tides of War preview. DICE zal elke paar maanden nieuwe hoofdstukken aan de game toevoegen in deze modus, die elk een verhaal uit de Tweede Wereldoorlog vertellen. In de open beta is alvast een eerste Tides of War-hoofdstuk te spelen.

  Battlefield 5 zelf verschijnt op 19 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Battlefield 5

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.