Datingapp Tinder voor Apple TV nu beschikbaar

  Voor de mensen die swipen op de telefoon nog niet genoeg vonden is er nu wat nieuws. Tinder voor Apple TV is namelijk uitgekomen.

  Dankzij de nieuwe app voor Apple TV kunnen mensen nu publiekelijk en met grote afbeeldingen op zoek naar een nieuwe liefde op de datingapp Tinder. De app maakt dankbaar gebruik van de touch afstandbediening van de Apple TV. Het bedrijf lijkt met de vernieuwing zichzelf ook vooral niet zo serieus te nemen.

  Tinder voor Apple TV uitgebracht speciaal voor de feestdagen

  In een blogpost waar Tinder de update voor Apple TV uitlegt is te zien dat het bedrijf een beetje de spot drijft met de nieuwe functie.

  Invite friends and family, set the playlist to shuffle and put out the chips and dip.

  Let’s face it—the people who know you best have traditionally had a high rate of success when helping you pick a partner.

  Zodra er een account gekoppeld is aan de Apple TV kan de telefoon aan de kant worden gelegd en de Apple TV afstandsbediening erbij gepakt worden. Deze is volledig functionerend voor de nieuwe app. Om mensen over te halen die nog twijfelen om Tinder voor Apple TV te gebruiken heeft het bedrijf een aantal video's op YouTube gezet om een paar situaties te simuleren die voor kunnen komen met Tinder voor Apple TV.

  Tinder voor Apple TV

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.