Data van aankomende Steam Sales uitgelekt

  De data van de aankomende Steam Sales zijn gelekt. Het betreft de sales voor Halloween, Black Friday en de reguliere Steam Winter Sale. Dit alles door een gebruiker op Reddit.

  De post van de Reddit gebruiker is inmiddels verwijderd, maar dat heeft men er niet van weerhouden om de data te plaatsen. Dit zijn ze:

  • Steam Halloween Sale: donderdag 26 oktober 2017 t/m woensdag 1 november 2017
  • Steam Black Friday Sale: woensdag 22 november 2017 t/m dinsdag 28 november 2017
  • Steam Winter Sale: donderdag 21 december 2017 t/m 4 januari 2018

  Data Steam Sales niet bevestigd

  Alhoewel het dus een lek van een gebruiker van Reddit betreft en de waarheid van de leks niet bevestigd zijn, zijn de data wel aannemelijk te noemen. Halloween en Black Friday kunnen immers maar in één week van het jaar vallen. De datum van de Steam Summer Sale waren eerder dit jaar overigens ook gelekt en bleken naderhand juist te zijn.

  De Steam Sales zijn misschien wel de hoogtepunten van het jaar te noemen voor PC gamers. De records voor verkoopaantallen worden dan ook regelmatig met de sale verbroken.

  Black Friday

  Vooral van Black Friday wordt flink wat prijzengeweld verwacht. Winkels en webshop concureren flink tegen elkaar en dus krijgen wij hele lage prijzen. Dat wordt dus flink wat games voor een lange prijs op de kop tikken, behalve als je niet kunt wachten op de release van Super Mario Odyssey en die game per se wil pre orderen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.