Darksiders Genesis aangekondigd en wordt een prequel voor Darksiders 1

  De nieuwste game in de Darksiders-reeks is aangekondigd. Darksiders Genesis speelt zich
  af voor de gebeurtenissen van de oorspronkelijke Darksiders. De game komt naar consoles, PC en Google Stadia. Ontwikkelaar THQ Nordic brengt waarschijnlijk meer nieuws tijdens de E3 2019.

  THQ Nordic

  Nadat Darksiders II en III draaiden om de ruiters Death en Fury respectievelijk, gaat de focus in Genesis weer terug naar War. Wel wordt Strife, de laatste van de vier ruiters van de Apocalyps in deze game geïntroduceerd. Het viertal is nu dus compleet.

  Waar gaat Darksiders Genesis over?

  Plotdetails zijn er nog maar weinig. Het lijkt erop dat Genesis zich afspeelt vlak na het ontstaan van de vier ruiters. War en Strife moeten een stokje steken voor een kwaad plan van Lucifer.

  De gameplay van de nieuwe Darksiders geeft een top-down perspectief. De game heeft daarmee iets van actie-rpgs als Diablo III.

  Wat is de releasedatum van de game?

  Een releasedatum is nog niet bevestigd. We verwachten meer te horen tijdens E3 2019. THQ Nordic heeft geen eigen persconferentie, dus het precieze moment dat we een releasedatum horen is moeilijk te voorspellen. Als je alvast beelden wil zien kun je de teaser bovenaan deze pagina bekijken. Deze is ook te zien op het Darksiders YouTube-kanaal.

  De game komt uit voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, en PC. Ook kunnen Google Stadia gebruikers de game streamen.

  Darksiders Genesis

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2020

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.