Darksiders 3 release gelekt voor PS4, Xbox One en PC

  De onthulling van de nieuwe Darksiders is iets te vroeg online gekomen. De Darksiders 3 release is gelekt voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Darksiders 3 is gelekt doordat Amazon de game heeft opgenomen in haar database. De game wordt ontwikkeld door Gunfire Games en wordt uitgegeven door THQ Nordic. De PlayStation 4, Xbox One en PC worden genoemd als platformen en de game zou in 2018 uit moeten komen.

  darksiders 3 release

  Speel als Fury na Darksiders 3 release

  Net als in de vorige twee Darksiders games speel je met een van de vier ruiters van de apocalyps. In het eerste deel speelde je met War en in het vervolg was Death het hoofdpersonage. Darksiders 3 geeft je de controle over Fury, een magiër met een dodelijke zweep. Op onderstaande screenshots zie je Fury in actie.

  Volgens de beschrijving bij de game kan Fury magie gebruiken om verschillende vormen aan te nemen en zo ook verschillende wapens gebruiken en bewegingen maken. De game zal dit keer een open wereld bevatten. In het verhaal is Fury er op uit om de zeven dodelijk zonden te verslaan en zo de balans tussen goed en kwaad te herstellen.

  Eerdere delen goed ontvangen

  In november 2016 verscheen er nog een remaster van de eerste Darksiders game. Deze kreeg van ons een 8,0 in de review. Darksiders deel 2 wist iets beter te scoren met een 8,5. Vandaag is ook de Darksiders Fury's Collection - War and Death verschenen in de PlayStation Store, die de eerste twee delen bundelt onder de naam van Fury.

  Darksiders 3

  Verkijgbaar vanaf 27 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.