Darkest Dungeon 2 trailer laat bekende karakters en een nieuwe omgeving zien

  Red Hook studios heeft een zeer korte trailer uitgebracht waar Darkest Dungeon 2 wordt aangekondigd. De omgeving van het dorp uit het eerste deel wordt waarschijnlijk verlaten en wordt ingeruild voor een ijzige vlakte. Wanneer de game uitkomt is nog niet bekend.

  De horror-gothic RPG uit 2016 zal dus een opvolger krijgen. Het eerste deel kwam ook al met twee uitbreidingspakketten namelijk: The Crimson Court en The Color of Madness. Het tweede deel van Darkest Dungeon zal ongeveer dezelfde gameplay hebben als het eerste deel, maar zal een compleet andere omgeving hebben als Darkest Dungeon 1.

  Darkest Dungeon 2 trailer laat bekende karakters zien

  Bekende personages uit het eerste deel zien we in de korte trailer voor het tweede deel van Darkest Dungeon als The Grave Robber, Highwayman, Hellion, Plague Doctor, Leper en Man-At-Arms. Deze zullen allemaal weer van de partij zijn in het tweede deel. Fijn is om te horen dat de iconische stem van Ancestor ook te horen is in de trailer, aangezien de teksten van dit karakter één van de leukste dingen waren in de game.

  Darkest Dungeon stond al bekend om zijn onvoorspelbare turn-based gevechten die steeds bruter leken te worden. Het was nooit zeker of je nou wel of niet als eerste aan mocht vallen. Laten we hopen dat dit wordt overgenomen in Darkest Dungeon 2, aangezien dit zeker een uitdaging vormt. Waarschijnlijk zullen we compleet andere omgevingen zien in Darkest Dungeon 2 en zal het dorp uit het eerste deel verlaten worden, dit is uit de trailer af te leiden aangezien onze karakters voor een gigantische ijzige berg staan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.