Dark Zone Division update brengt meer loot

  De recordbrekende game van Ubisoft, The Division, krijgt vandaag een nieuwe update die belangrijke veranderingen gaat doorbrengen. De Dark Zone Division update gaat spelergevechten interessanter maken.

  The Division staat er om bekend nogal een aantal problemen te hebben met betrekking tot The Dark zone en de algemene gameplay. Ubisoft heeft de reacties van de community serieus genomen en heeft een groot aantal aanpassingen aan de game gedaan om het PvP-systeem wat belonender te maken.

  Dark Zone Division update brengt een licht in de duisternis

  Meer XP en beloningen worden uitgedeeld in The Dark Zone als je als rogue weet te overleven of een van deze spelers weet om te brengen. Als je de pech hebt rogue te zijn en het loodje te leggen, dan zal je minder XP en geld verliezen. Hiernaast zal je voor de moordenaar ook nog loot laten vallen in de vorm van granaten, munitie of medicijnen, dat niet ten koste gaat van je eigen voorraad. Mocht je dit nog niet genoeg vinden, dan zal je tevreden zijn met de informatie dat level 31 en 32 bazen betere gear zullen achterlaten en ook het aantal Phoenix Credits verhoogd is.

  Andere positieve veranderingen met betrekking tot The Dark Zone zijn ook aanwezig. Zo zal je de mogelijkheid krijgen om neutrale spelers te genezen en kan je snel reizen naar bepaalde punten in het gevaarlijke gebied. Kisten zullen ook meer voorkomen en bieden betere spullen aan.

  Naast de Dark Zone Division update worden er een hoop verbeteringen aan de algemene gameplay toegevoegd. Zo zullen vijanden met unieke namen ook veel betere voorwerpen laten vallen als je deze in Challenge Mode verslaat. Bovendien zijn er een hoop balans problemen gefixt waarbij té sterke wapens een veranderd zijn. Storende bugs als het niet krijgen van beloningen en het niet kunnen zien van nieuwe gear zijn ook opgelost.

  Tom Clancy's The Division

  Verkijgbaar vanaf 8 march 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.