Dark Souls Remastered Switch release uitgesteld naar de zomer

  Slecht nieuws voor iedereen die uitkeek naar Dark Souls Remastered voor de Switch. Het nieuws dat Dark Souls Remastered Switch release is uitgesteld komt van Bandai Namco via Twitter. De game zou oorspronkelijk uitkomen op 25 mei.

  Dark Souls Remastered voor de Switch staat nu gepland om in de zomer uit te komen. Bandai Namco maakte het nieuws vanmiddag via Twitter bekend. Het bedrijf heeft geen reden gegeven waarom de game is uitgesteld voor de Nintendo Switch.

  In de tweet biedt Bandai Namco haar excuses aan voor het uitstellen van de Switch versie. Ook laat het bedrijf weten dat de game er alleen op vooruit gaat door de ontwikkelaars nog wat meer tijd te geven. De tweet kun je hieronder nog een keer nalezen.

  Dat ed Dark Souls Remastered Switch release later komt, komt als een verassing. De game komt namelijk nog wel gewoon op 25 mei uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Naast dat de game uitgesteld is, komt de Solaire of Astora amiibo nu ook pas in de zomer uit.

  Dark Souls Remastered Switch release pas onlangs aangekondigd

  Het uitstellen van de Switch editie van Dark Souls Remastered is al helemaal bijzonder omdat Nintendo in de meest recente Nintendo Direct de aankondiging van de remaster deed. In diezelfde Nintendo Direct werden naast Dark Souls Remastered nog verschillende andere games onthuld. Niet alleen werden er games onthuld voor de Switch, maar ook voor de Nintendo 3DS.

  Voor de inmiddels zeven jaar oude handheld werd een Luigi's Mansion remake aangekondigd. Ook krijgt de 3DS nog een nieuwe WarioWare game. Als laatste werd er voor de 3DS een remake aangekondigd van Mario & Luigi Bower's Inside Story.

  Voor de Switch werden verschillende ports aangekondigd, waaronder Night in the Woods en een Okami HD remaster. Tijdens de direct kreeg Mario Tennis Aces ook een releasedatum, namelijk 22 juni. Als laatste werd er tijdens die Nintendo Direct aangekondigd dat Super Smash Bros naar de Switch komt in 2018. Mocht je niet meer weten wat de grootste aankondigingen van de direct waren, kun je de top 5 aankondigingen tijden Nintendo Direct maart 2018 bekijken.

  Dark Souls Remastered

  Verkijgbaar vanaf 25 may 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.