Dark Souls bordspel binnenkort op kickstarter

  Dark Souls 3 komt aanstaande dinsdag uit en er was ons gisteren via Twitter nog een groot nieuwtje beloofd. Dat nieuwtje komt nu in de vorm van een Kickstarter voor een Dark Souls bordspel.

  De kickstarter zal later deze maand gelanceerd worden en krijgt een eigen kickstarter pagina, wat het nieuwe bordspel precies inhoudt is nog onduidelijk. De makers van het spel zijn in dit geval niet de mannen van From Software, maar een gespecialiseerde ontwikkelaar genaamd Steamforged games. Eerder hebben de ontwikkelaars van het nieuwe Dark Souls bordspel al succesvol een kickstarter opgezet en uitgebracht.

  Het lijkt er dus op dat we binnenkort ook met het hele gezin Dark Souls kunnen gaan spelen. Aangezien de Dark Souls games een behoorlijk grote schare fans achter zich heeft, is het waarschijnlijk dat het doel voor het bordspel wel gehaald gaat worden.

  Dark Souls bordspel kickstarter deze maand, volgende week Dark Souls 3

  De nieuwste game in de Dark Souls reeks; Dark Souls 3 komt dus aanstaande dinsdag uit voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Hoewel het spel wel een online Co-op heeft, is het niet mogelijk om een lokale multiplayer te starten. Het zou kunnen dat dit de reden is voor From Software om toestemming te geven voor het bordspel.

  Dark Souls 3 lijkt weer goed ontvangen te worden. Van ons kreeg het spel een reviewcijfer van 8.5. Andere critici lijken ook positief over de nieuwe titel.

  Dark Souls III

  Verkijgbaar vanaf 12 april 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.