Dark Pictures Man of Medan trailer introduceert curator

  Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor Dark Pictures Man of Medan door Bandai Namco. In de trailer wordt de curator, ingesproken door Pip Torrens, voor het eerst geïntroduceerd als een mysterieus personage. De aankomende horror game zal uitkomen in 2019, de releasedatum is nog niet bekend.

  Britse acteur Pip Torrens zal dus de rol aannemen van de curator in Man of Medan. Daarmee sluit hij zich aan bij de cast voor de game die al eerder is aangekondigd, waaronder Shawn Ashmore als Conrad. De curator is een van de weinige castleden die een onderdeel uitmaakt in elk onderdeel van de horrorgame. Voor de rest zal de cast per verhaal veranderlijk zijn.

  "We vonden de respons op de aankondiging van The Dark Pictures in augustus overweldigend en we zijn blij om vandaag een nieuw en belangrijk personage aan te kondigen... de Curator." zegt Pete Samuels, Executive Producer, The Dark Pictures Anthology, Supermassive Games. "Ingesproken door Pip Torrens, zul je hem voor de allereerste keer in onze Man of Medan Halloween Trailer aan het werk zien waar hij als een gids voor spelers optreedt terwijl ze hun weg zoeken in de verhalen."

  De curator

  De curator is een personage dat verhalen van leven en dood tot zich neemt. Dit doet hij in zijn eigen kleine sectie van zijn bewaarplaats, hij houdt elk verhaal dat er ooit verteld is bij. Hij kan zich niet herinneren wanneer hij is begonnen of dat er überhaupt een echt begin was aan zijn bijzondere bezigheid. Hij gaat ervan uit dat hij dit al ongeveer duizend jaar doet. Nu, om redenen die hij niet kan begrijpen, heeft hij voor het eerst de kans om tegen iemand te praten: de speler.

  Er zijn bepaalde regels voor de curator. Hij mag niet ingrijpen, maar in zijn enthousiasme laat hij soms een paar steekjes vallen. Wanneer de curator opmerkt dat de speler bepaalde dingen niet doorheeft die hij wel ziet, mag hij niet precies vertellen wat dit is. Daarom geeft hij vage hints waar hij denkt dat het kan, in de hoop dat de speler doorheeft wat hij bedoeld. Deze hints zullen niet direct zijn, dus bereid je voor op een aantal hersenkrakers.

  Dark Pictures: Man of Medan trailer

  De trailer laat een hoop nieuwe aspecten zien in de game. Vermoedelijk zien we al een aantal "dood opties", verschillende manieren waarop je dood kan gaan in de game. Dark Pictures Man of Medan zal zich afspelen op een schip in een storm. De curator is de enige die praat in de trailer, hij vertelt over hoe er geen verkeerde of goede keuzes zijn. De reacties op de trailer zijn op YouTube positief, veel mensen zijn enthousiast omdat ze hopen dat de nieuwe horrorgame Until Dawn zal overtreffen of op zijn minst evenaren.

  Benieuwd naar meer aankomende horror games? Wij hebben een lijst gemaakt met de horror games die in 2019 uitkomen. Griezelen op low budget is mogelijk met onze lijst van de beste 2D RPG horror games.

  The Dark Pictures - Man of Medan

  Verkijgbaar vanaf 30 august 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.