Dangerous Driving release van de makers van Burnout komt in maart

  De arcade racer Dangerous Driving zal zijn release hebben op 9 maart 2019. De game is van de makers van onder andere Burnout en zal te spelen zijn op PlayStation 4, Xbox One en PC. Dangerous Driving gaat compleet om het uitschakelen van je tegenstander en als eerste te finishen.

  Dangerous Driving zal zeven locaties bevatten met een totaal van 30 racetracks. Verder zullen er auto’s beschikbaar zijn om vrij te spelen en kan je verschillende skills gebruiken en vrijspelen. Er zullen acht verschillende event types beschikbaar zijn, die veel weg hebben van Burnout.

  Dangerous Driving is een arcade racegame waar je op verschillende tracks racet tegen de computer of andere spelers. Spelers kunnen anderen uitschakelen door deze bijvoorbeeld van het parcour af te rammen of de auto compleet total loss te rijden. Verschillende modi zullen beschikbaar zijn in Dangerous Driving die ook in eerdere Burnout games te vinden zijn.

  Dangerous Driving release 9 maart

  Survival mode, Pursuit mode en Boost Chain Races zullen allemaal beschikbaar zijn in Dangerous Driving. Belangrijk tijdens het spelen van Dangerous Driving is onthouden dat het gaat om agressief rijden. Bij games als Gran Turismo gaat het om de snelste tijd en je tegenstanders zo goed mogelijk inhalen.

  Bij Dangerous Driving gaat het om chaos, vernietiging en total losse auto’s. De snelheid waarmee de race zich voortzet is dan ook een tikkeltje sneller dan bij normale racegames. Tijdens de race kunnen spelers punten verzamelen op vele manieren. Een paar manieren zijn bijvoorbeeld het total loss rijden van een tegenstander, of om tricks uit te halen met je auto.

  Dangerous Driving zal vanaf 9 maart te koop zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Dangerous Driving

  Verkijgbaar vanaf 9 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.