Daemon X Machina reveal tijdens E3 2018 Nintendo Direct

  Tijdens de E3 2018 Nintendo Direct heeft het bedrijf een gloednieuwe Switch game uit de doeken gedaan. De Daemon X Machina reveal ging gepaard met een eerste trailer en een indicatie van een releasedatum.

  In de Daemon X Machina reveal trailer is al een glimp op te vangen van de actie die in de game verwerkt zit. Een flink aantal mechanische machines vecht tegen elkaar in een cartoonesk ogende wereld. Daarbij zijn een aantal gigantische mechs te zien die je als speler waarschijnlijk kunt bevechten.

  Veel informatie is niet gepaard gegaan met de onthulling van Daemon X Machina, behalve Dat de game wordt ontwikkeld door First Studio. Verder moet de game uitkomen in 2019, al is er op het moment van schrijven nog geen concrete release bekendgemaakt.

  Daemon X Machina reveal niet de enige Nintendo game op de E3

  Daemon X Machina is een van de vele games die tijdens de E3 2018 Nintendo Direct van zich liet horen. Fans van de Nintendo Switch hoeven zich de komende tijd niet te vervelen met titels als Pokémon Let's Go, Xenoblade 2 DLC en het nieuw aangekondigde Fortnite. XGN.nl is afgereisd naar Los Angeles om al het heetste Nintendo nieuws te verslaan. Houd de speciale E3-pagina op de site in de gaten voor alle ins en outs vanaf de beursvloer!

  Daemon X Machina

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.