D4 - Dark Dreams Don't Die PC versie komt er misschien aan

  Ontwikkelaar SWERY 65 liet een demo van D4 - Dark Dreams Don't Die deze week tijdens de Game Developers Conference op een PC draaien. Dit kan een hint zijn naar een mogelijke D4 - Dark Dreams Don't Die PC versie.

  Dark Dreams Don't Die is de nieuwste game van SWERY 65. Het spel, waarin je de detective uithangt, bestaat uit verschillende afleveringen. D4 gebruikt Kinect als voornaamste middel van besturing, en kwam in september exclusief uit op de Xbox One.

  D4 - Dark Dreams Don't Die PC versie gespeeld tijdens GDC

  Maar hoewel Kinect het voornaamste middel van besturing is, word je niet gedwongen om het spel op deze manier te spelen. Dark Dreams Don't Die maakt ook gebruik van reguliere besturing met een controller. Deze reguliere besturing is makkelijker na te maken op de PC, en dat is precies wat SWERY 65 tijdens de GDC liet zien. De demo werd met behulp van een muis gespeeld.

  Deze demo was speciaal voor de GDC gemaakt, maar zal dit weekend ook geshowd worden op een andere conventie, de PAX East. De ontwikkelaar heeft nog geen definitief antwoord gegeven op de vraag of we de Xbox exclusive op de PC kunnen verwachten.

  D4 - Dark Dreams Don't Die

  Verkijgbaar vanaf 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.