Cyberpunk 2077 release is op de huidige generatie consoles

  Eerder was er wat onduidelijkheid of Cyberpunk 2077 release op de huidige consoles of volgende generatie volgt. Nu is het helder dat de makers een Cyberpunk 2077 hun ogen op de huidige generatie richten.

  Denk hierbij aan consoles als Xbox One, PlayStation 4 en de PC. De zekerheid werd geboden nadat Patrick Mills, CyberPunk 2077 designer, enkele uitspraken deed tegenover Gameinformer.

  Cyberpunk 2077 release volgt

  Mills zei in het interview het volgende:

  ¨Ik hoorde een dat enkele mensen zeggen dat de game niet naar de huidige generatie consoles komt. Deze huidige generatie is wel waar wij ons op richten. We focussen ons op de Xbox One, PlayStation 4 en natuurlijk ook de PC.¨

  Tijdens de trailer die op E3 werd getoond, werd niet vermeld op welke apparaten de game allemaal verschijnt. Voor meer informatie werd doorverwezen naar de website, maar ook hier stond geen informatie over de release platforms. De trailer vind je bovenaan deze pagina terug.

  Meer details volgen

  Op het moment is nog onduidelijk wanneer de game precies uitkomt, maar dit is goed nieuws voor bezitters van de genoemde consoles. Het geeft namelijk veel meer duidelijkheid op welke console jij straks aan de slag kan gaan met Cyberpunk 2077. Eerder zagen we tijdens de E3 pas de eerste gameplaybeelden van dit avontuur.

  Wil jij meer over Cyberpunk 2077 weten? Eerder schreven wij al een special vol Cyberpunk 2077 details. Zo ben jij op de hoogte wat er al bekend is van deze nieuwe CD Projekt RED game.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.