Cyberpunk 2077 New Game Plus modus in ontwikkeling

  Ontwikkelaar CD Project Red werkt aan een Cyberpunk 2077 New Game Plus modus. Dat meldt het Poolse magazine PSX Extreme. Het is nog niet bekend of deze modus al vanaf de lancering van de game beschikbaar is. Verder zijn er meer details over de wereld bekendgemaakt.

  Een post op Reddit vertaalt de informatie van het Poolse magazine. Er gingen al langer geruchten rond over een New Game Plus modus in de aankomende game van CD Projekt Red, maar nu lijkt het erop dat we bevestiging hebben gekregen dat er aan gewerkt wordt. Dit is goed nieuws voor de vele fans, die al langer vroegen om deze feature. Met New Game Plus kunnen spelers het verhaal opnieuw beginnen, maar worden alle skills, loot en dergelijke behouden.

  Cyberpunk 2077 New Game Plus modus en meer

  Het is nog niet bevestigd of de New Game Plus modus beschikbaar zal zijn wanneer de game uitkomt. Misschien wordt de feature, net als bij The Witcher 3, later toegevoegd met een gratis DLC.

  De Reddit post geeft daarnaast nog meer informatie over enkele andere aspecten van Cyberpunk 2077. Zo claimt het bericht dat spelers vrienden kunnen worden met een groot aantal personages en dat het ook mogelijk is om meerdere relaties tegelijk te hebben. Dat was ook al mogelijk bij The Witcher 3.

  Verder zal het appartement in de game niet naar smaak aangepast kunnen worden door spelers. Je kunt er wel de e-mails bekijken en loot opslaan, maar de ontwikkelaar vindt niet dat het aanpassen van het appartement past bij de sfeer die ze wil neerzetten.

  Cyberpunk 2077 zal 16 april 2020 verschijnen op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.