Cyberpunk 2077 livestream op Twitch toont mysterieuze code

  Er is momenteel een Cyberpunk 2077 livestream aan de gang op Twitch. De stream heeft duizenden volgers getrokken maar laat alleen een lange code zien.

  De Twitter van de Cyberpunk 2077 game staat vol met computer-achtige science fiction tweets. Hieronder valt bijvoorbeeld een tweet waarbij er een ‘file werd gedownload’ en de status ‘ready’ was. Dit bleek dus de E3 trailer te zijn voor de verwachte game. Met de livestream lijkt CD Projekt RED verder te gaan met dit thema.

  Cyberpunk 2077 livestream

  De livestream van het spel heet ‘data transmission in progress_’. Dit betekent in het Nederlands dat het overzetten van data momenteel aan de gang is. Wat deze data precies zal zijn is nog niet bekend, maar wellicht wordt er een nieuwe trailer geteased. Ook zijn er gebruikers op Reddit die denken dat het screenshots zijn die gecodeerd zijn in Base64.

  Veel fans zouden smullen van een trailer, want tijdens de afgelopen gamescom is er geen officiële trailer uitgebracht voor de game, maar wel enkele screenshots. Wellicht geeft CD Projekt RED ons nu wel de kans om meer te zien van het spel. De livestream is nu hieronder te volgen op Twitch.

  Cyberpunk 2077 releasedatum nog onbekend

  Cyberpunk 2077 komt uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC, maar wanneer is nog onbekend. Het verhaal van de game speelt zich af in een stad genaamd Night City. De game mengt toekomstige technologie met een hoop geweld en misdaad.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.