Cyberpunk 2077 bevat nu twee keer zoveel Keanu Reeves

  We kunnen het allemaal waarschijnlijk nog herinneren. Tijdens de E3 van dit jaar kwam Keanu Reeves onverwachts het podium op om te vertellen dat hij als Johnny Silverhand zal spelen in Cyberpunk 2077. Die rol beviel hem kennelijk erg goed, want op verzoek van de acteur zelf is zijn aanwezigheid in de game vrijwel verdubbeld.

  Keanu Reeves leeft zich altijd erg in in zijn rollen. Kijk maar naar The Matrix, waar de acteur straalt als Neo. Een van de Italiaanse stemacteurs voor Cyberpunk 2077, Luca Ward, vertelt dat Reeves uiteindelijk twee keer zoveel tekst heeft gekregen dan oorspronkelijk was uitgeschreven, waardoor de teksten van Ward ook weer verdubbeld werden. Ward spreekt namelijk de Italiaanse versie van Silverhand in voor CD Projekt RED.

  Het moment in de trailer waar we allemaal zagen dat niemand minder dan Keanu Reeves een rol zou spelen in het aankomende toekomstavontuur staat in het geheugen van veel gamers gegrift. De tekst 'you're breathtaking' galmde over het podium en transformeerde al snel in een populaire meme.

  Hoeveel zal Keanu Reeves te zien zijn in Cyberpunk 2077?

  Het karakter van Reeves leeft in de game niet meer, maar zit in het hoofd van hoofdpersoon V. Via projecties weet Silverhand toch een grote rol in de game op zich te nemen. Mede door het enthousiasme van Keanu Reeves heeft zijn karakter namelijk bijna net zoveel dialoog als de hoofdpersoon van de game zelf.

  Fans van de acteur kunnen binnenkort dus uren ademloos luisteren naar de zwoele stem van de man je nu vooral kent van zijn spectaculaire actiefilms. Cyberpunk 2077 zal op 16 april 2020 uitkomen op PS4, Xbox One, PC en later werd ook bekend dat de titel op Google Stadia te spelen zal zijn.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.