Cyberpunk 2077 boek aangekondigd door Dark Horse Books

  Cyberpunk 2077 moet nog uitkomen, maar er wordt al om de game heen gedacht. Ontwikkelaar CD Projekt Red en Dark Horse Books hebben de handen ineen geslagen om een Cyberpunk 2077 boek rondom de game samen te stellen dat nu aangekondigd is. Het boek gaat The World of Cyberpunk 2077 heten en zal de lore uit de game bevatten.

  The World of Cyberpunk 2077 wordt een 200 pagina tellend boek waarin je alles te weten komt over de karakters, de geschiedenis en de wereld van Cyberpunk 2077. Dat betekent pagina's vol toffe afbeeldingen en omschrijvingen van hoe de wereld toch zo ontzettend verpest is geworden. Daarbij duikt het boek in de oorsprong van de bendes in Night City en legt het je de voertuigen en wapens in de game van a tot z uit. Het wordt dus geen verhaal dat zich voor of na Cyberpunk 2077 afspeelt, maar echt een verdiepingsslag in de wereld van de game.

  Het boek is vanaf 21 april 2020 te koop voor 40 dollar via Kindle, Amazon.com en, zoals de Dark Horse website het aangeeft, de lokale stripboekenwinkel. Over een release in Europa of Nederland wordt niet gesproken, maar de kans is groot dat het boek ook hier in de schappen belandt. Via de comic book store locator op de website zijn namelijk ook Nederlandse winkels te kiezen.

  Cyberpunk 2077 boek niet het eerste CD Projekt Red boek

  Het boek rond de lore van Cyberpunk 2077 is niet de eerste samenwerking tussen CD Projekt Red en Dark Horse Books. Eerder kwam er al een serie aan producten rondom The Witcher uit. Zo kon je al puzzels en figuren bestellen en was er ook ruimte voor een aantal stripboeken met de subtitel Of Flesh and Flame. Daarnaast is er ook een 440 pagina tellend boek uitgekomen waarin onder andere de The Witcher stripverhalen House of Glass, Curse of Crows en Killing Monsters gebundeld zijn. In deze verzameling vind je ook schetsen en uitgewerkte concept art van de gameserie terug.

  Cyberpunk 2077 neemt je mee naar de dystopische wereld van Night City waarin geweld en electronische implantaten aan de orde van de dag zijn. De game moet een spannende achtbaanrit te worden van spanning en verraad. Combineer dat met de komst van Keanu Reeves in een first person actie avontuur en je hebt een veelbelovende mix. De game komt op 16 april uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.