Cyber Monday 2018 deals overzicht - Hier vind je Black Friday korting

  Dit zijn de beste Cyber Monday 2018 deals. Black Friday was afgelopen vrijdag op 23 november en de eerst volgende maandag is het dus Cyber Monday. Dat betekent heel veel korting op heel veel producten en hier vind je het overzicht.

  TheDigitalArtist

  Hier vind je het Cyber Monday 2018 deals overzicht. In Nederland zetten de meeste winkels de Black Friday kortingen handig door naar Cyber Monday en dat betekent dat er nog flink wat korting te vinden is. In dit overzicht vind je welke winkels er allemaal nog met korting strooien en kun je gemakkelijk naar je portemonnee grijpen.

  Bol.com

  We trappen het Cyber Monday 2018 deals overzicht af met de online winkel bol.com. De webshop speelt voor Sinterklaas door flinke aanbiedingen op Laptops, Desktops en Monitoren. Er gaan honderden euro's vanaf en dat zorgt voor een grote glimlach.

  Hier vind je de bol.com deals die geldig zijn gedurende Black Friday en Cyber Monday.

  Coolblue

  Wie opzoek is naar een nieuwe televisie of telefoon moet zeker even bij Coolblue kijken. Daar wordt er namelijk veel korting gegeven op tech. Denk bijvoorbeeld aan de Acer Chromebook 14 CB3-431-C5K7 waar 120 euro afgaat. De laptop kost je daardoor nu nog maar 219,00 euro.

  Hier vind je de Coolblue deals die geldig zijn gedurende Black Friday en Cyber Monday.

  Game Mania

  Bij Game Mania zijn er flinke kortingen te vinden op allerlei games, consoles en accessoires. Zo kun je hier het goedkoopst PlayStation Plus vinden, namelijk voor maar 46,99 euro. Ook is FIFA 19 in de aanbieding, want daar betaal je nu nog maar 39,98 euro voor.

  Hier vind je de Game Mania deals die geldig zijn gedurende Black Friday en Cyber Monday.

  Game Outlet

  Racen als Max Verstappen kon nog nooit zo goedkoop dankzij Game Outlet. Daar is onder andere de F1 2018 Headline Edition in de aanbieding voor nog maar 25,55 euro. Het is één van de vele games die in de aanbieding is, maar ook consoles zijn goedkoper. De PlayStation 4 Slim 1TB is daar in de aanbieiding in combinatie met twee controllers en Marvel's Spider-Man voor maar 311,00 euro.

  Hier vind je de Game Outlet deals die geldig zijn gedurende Black Friday en Cyber Monday.

  Media Markt

  Media Markt pakt groots uit tijdens Black Friday en zet de aanbiedingen voort gedurende Cyber Monday. De electronica-gigant staat dan ook niet zonder reden in het Cyber Monday 2018 deals overzicht, want Dualshock 4 controllers kun je daar voor nog maar 39,99 euro vinden. Mocht je een Xbox One willen, kan dat ook natuurlijk want die kost daar nog maar 179,00 euro, of 194,00 euro met de game Battlefield V als bonus.

  Hier vind je de Media Markt deals die geldig zijn gedurende Black Friday en Cyber Monday.

  MSI

  MSI trekt de Black Friday deals ook door naar maandag en staat daarom in het Cyber Monday 2018 deals overzicht. Verschillende laptops kun je met hoge kortingen aanschaffen, zoals de MSI GL63-011NL die nu nog maar 845,00 euro kost. Je kunt ook voor een groter bakbeest gaan, zoals de MSI GS65 8RE-042NL. Die kost je alleen wel 1899,00 euro.

  Hier vind je de MSI deals die geldig zijn gedurende Black Friday en Cyber Monday.

  Nedgame

  Wie Assassin's Creed Odyssey nog niet heeft, moet even langs bij Nedgame. Voor 33 euro heb je de game daar namelijk en voor zo weinig geld heb je nog nooit een uitstapje naar Griekenland kunnen maken. Ook is Scribblenauts Showdown daar in de aanbieding voor maar 12,00 euro. Dat zijn maar twee van de vele aanbiedingen.

  Hier vind je de Nedgame deals die geldig zijn gedurende Black Friday en Cyber Monday.

  Nintendo eShop

  Nintendo mag dan een Japans bedrijf zijn, maar dat betekent niet dat ze niet weten hoe ze Nederlanders blij moeten maken. Dat doen ze tijdens Black Friday en Cyber Monday namelijk door flink wat korting te geven op de grootste games. Niet alleen zijn er kortingen op de Nintendo Switch games, maar ook de 3DS en Wii U.

  Hier vind je de Nintendo eShop deals die geldig zijn gedurende Black Friday en Cyber Monday.

  PlayStation Store

  Ook digitaal vliegt de korting je om de oren, want in de PlayStation Store is het ook raak. Daar vindt je verschillende deals voor de grootste exclusieve PlayStation 4 releases van dit jaar. Denk aan Marvel's Spider-Man die je voor 39,99 euro kunt vinden en God of War die nog maar 29,99 euro kost. De deals gelden nog maar tot en met morgen, dus wees er snel bij.

  Hier vind je de PlayStation Store deals die geldig zijn gedurende Black Friday en Cyber Monday.

  Shop4nl

  Bij Shop4nl zijn er niet alleen games te vinden die nu al uit zijn, maar ook games die nog niet eens uit zijn. Resident Evil II Remake is daar bijvoorbeeld te vinden voor 46,99 euro en dat terwijl de game pas volgend jaar uit komt. Natuurlijk kun je ook gewoon games kopen waar je al snel mee aan de slag kunt, zoals Prey voor maar 14,99 euro.

  Hier vind je de Shop4nl deals die geldig zijn gedurende Black Friday en Cyber Monday.

  Wehkamp

  Het hoeft niet lang te duren voordat je begrijpt waarom Wehkamp in het Cyber Monday 2018 deals overzicht staat. Er zijn daar namelijk aanbiedingen te vinden op games, maar daar blijft het niet bij. Er zijn ook een aantal games die onder de twee voor de prijs van één regeling gelden en die wil je niet missen.

  Hier vind je de Wehkamp deals die geldig zijn gedurende Black Friday en Cyber Monday.

  Yourgamezone

  Bij Yourgamezone zijn de grootste AAA-releases in de aanbieding en daarom staat de winkel in dit overzicht met Cyber Monday deals. Assassin's Creed Odyssey kost je nog maar 39,00 euro en Monster Hunter World zelfs maar 27,00 euro. De twee games zijn genomineerd voor Game of the Year tijdens de Game Awards, maar zijn niet de enige games die in de aanbieding zijn.

  Hier vind je de Yourgamezone deals die geldig zijn gedurende Black Friday en Cyber Monday.

  Zavvi

  De laatste van het Cyber Monday deals overzicht is Zavvi, maar dat zijn niet de minste deals. Daar wordt met korting gestrooid op games, films, series en nog veel meer! Denk aan films als Blade Runner 2049 die je voor 11,49 euro kunt kopen of Far Cry 5 die nog maar 37,99 euro kost.

  Hier vind je de Zavvi deals die geldig zijn gedurende Black Friday en Cyber Monday.

  Cyber Monday 2018 deals overzicht

  Natuurlijk hebben we ook een volledig Cyber Monday 2018 deals overzicht voor je met alle deals die er te vinden zijn. Tijdens Black Friday waren er namelijk velen en die zijn tijdens Cyber Monday ook geldig. In het volledige Black Friday 2018 deals overzicht staan alle deals voor je op een rijtje.

  FIFA 19

  Verkijgbaar vanaf 28 september 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.