Cuphead DLC The Delicious Last Course bengt nieuwe uitdagingen

  Cuphead fans kunnen hun vingers aflikken. Hun game-ervaring kan namelijk worden verlengd met nieuwe Cuphead DLC. De downloadable content komt in 2019.

  Het nieuws werd tijdens de Xbox E3 stream bekendgemaakt aan de hand van een korte trailer. Deze trailer vind je terug bovenaan deze pagina. Er is nog geen exacte releasedatum voor de downloadable content bekend.

  Cuphead DLC brengt nieuw karakter

  In de onthullingtrailer van Cuphead: The Delicious Last Course werd een nieuw speelbaar karakter onthuld. Naast Cuphead en Mugman kunnen spelers nu ook aan de slag met Ms. Chalice. Verder kunnen we met deze nieuwe DLC voor Cuphead aan de slag met nieuwe eilanden, wapens, charms en de nieuwe vaardigheden van het personage Ms. Chalice.

  Door deze DLC wordt het avontuur van de exclusieve Microsoft titel Cuphead uitgebreid. Eerder werd deze titel in de Cuphead review neergezet als de onbetwiste koning van de ironie. Met haar jaren '30 cartoonstijl en uitdagende gameplay wist het harten van veel fans te veroveren. Uiteindelijk beoordeelden wij de game met maar liefst een 8.5.

  Nog meer E3 nieuws

  Natuurlijk staat er nog veel meer E3 nieuws op je te wachten. Alle andere persconferenties moeten nog komen, want later vannacht mag Bethesda gaan presenteren. Maandag krijgen we vervolgens Square Enix, de PC Gaming Show, de conferentie van Sony en de afsluitende presentatie van Nintendo.

  Eerder publiceerden wij een compleet overzicht van alle E3 2018 conferenties, zodat jij geen enkel E3 moment hoeft te missen.

  Cuphead

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.