Cult of Chucky teaser trailer vrijgegeven door Universal

  De horrorpop is terug en zal je weer de stuipen op het lijf gaan jagen in Cult of Chucky. Dankzij de Cult of Chucky teaser trailer krijgen we al een voorproefje van de nieuwe horrorfilm te zien.

  Cult of Chucky is al de zevende film in de Chucky franchise en het is daarbij is Chucky al bijna 30 jaar oud. Chucky was namelijk voor het eerst te zien in de film uit 1988 Child's Play. Dit jaar zal Chucky dus weer terug zijn van weggeweest en zullen we weer worden achtervolgd door deze angstaanjagende pop.

  Volgens Entertainment Weekly zal Cult of Chucky maandag beginnen met filmen en zal Brad Dourif weer de stem van Chucky verzorgen. Zijn dochter Fiona Dourif zal ook weer haar rol als Nica Pierce vertolken. Ook Don Mancini al zijn rol al schrijver weer op zich nemen.

  Hoewel dit niet in de Cult of Chucky teaser trailer te zien is, weet Entertainment Weekly te melden dat het verhaal van de film zich vier jaar na de vorige, Curse of Chucky, zal afspelen. We zullen zien hoe Nica Pierce wordt behandeld in een kliniek, omdat ze denkt dat niet Chucky maar zij haar familie heeft vermoord. In deze kliniek zal ze weer oog in oog komen te staan met Chucky.

  Cult of Chucky teaser trailer belooft klassieke slasher film

  Met het terugkomen van de originele cast en de originele schrijvers, belooft Cult of Chucky een klassieke Slasher te worden. Daarbij heeft Universal aangekondigd dat de film zal worden vrijgegeven als een niet beoordeelde film op Blu-ray, DVD en digitale download. Dit zal betekenen dat de makers alles kunnen doen wat ze willen.

  Cult of Chucky zal maandag 9 januari beginnen met filmen in Winnipeg, Manitoba, Canada. De film zal vervolgens rond Halloween moeten uitkomen. De film zal beschikbaar zijn om Blu-ray, DVD en digitale download.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.