Crash Bandicoot N. Sane Trilogy release voor Steam en XB1 bekend

  Tijdens de Nintendo Direct is de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy release voor de Nintendo Switch aangekondigd. Nu maakt Activision ook bekend dat het spel naar Steam komt en uitgebracht zal worden voor de Xbox One.

  Via Twitter heeft Acivision de aankondiging bekendgemaakt. Door middel van een video zijn de platformen waar het spel nog op uitkomt bekendgemaakt. In de video zijn personages uit de Crash game te zien met enkele korte gameplay beelden. De video is hieronder te bekijken.

  Crash Bandicoot N. Sane Trilogy release is 10 juli

  Mocht je meer te weten willen komen over het spel, lees dan onze Crash Bandicoot N. Sane Trilogy review voor de PlayStation 4 versie van de game. Hierin benoemen wij features van het spel en wat wij daarvan vinden. Ook hebben wij het over de plus- en minpunten van het spel.

  Tijdens de Nintendo Direct werd aangekondigd dat Activision de drie Crash Bandicoot games voor het eerst naar een Nintendo console brengt. De Switch remaster voor Crash zal net zoals de Steam en Xbox One versies op 10 juli verkrijgbaar zijn.

  Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

  Verkijgbaar vanaf 30 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.