Crackdown 3 release uitstel ontkracht door Microsoft

  Het gerucht dat de Crackdown 3 release uitstel zou krijgen is ontkracht door Microsoft. Dankzij de Spaanse website van Amazon gingen er geruchten dat het spel nog verder uitgesteld of zelfs geannuleerd zou worden.

  Microsoft Studios

  Op de sociale media website Reddit werd er gezegd dat de Spaanse versie van de webshop Amazon alle preorders van Crackdown 3 geannuleerd had. Dit zorgde ervoor dat gebruikers van de site begonnen te speculeren over een eventuele volledige annulering van het spel.

  Jez Corden, redacteur bij Windows Central en iemand die vaak accurate informatie heeft over wat er bij Microsoft speelt, Tweette dat het volgens hem waarschijnlijk om een vertraging ging en slingerde hiermee het gerucht nog verder de wereld in. Nu blijkt dus dat de annuleringen van de pre-orders een fout van Amazon was.

  Crackdown 3 release niet uitgesteld

  Microsofts games manager Aaron Greenberg reageerde ook op Twitter om iedereen gerust te stellen en ervan te verzekeren dat Crackdown 3 er nog aan zit te komen. In een andere Tweet liet Greenberg weten dat de annuleringen van de pre orders waren veroorzaakt door een technische fout van Amazon Spain waaraan gewerkt werd.

  De zorgen over nog meer uitstel van het spel zijn begrijpelijk; de game werd voor het eerst aangekondigd op de E3 van 2014. Op de E3 van 2015 werden de eerste beelden onthuld, en werd er gezegd dat het spel in 2016 uit zou komen. Vervolgens werd het spel uitgesteld naar 2017 en daarna nog eens tot het tweede of derde kwartaal van 2018, wat nog steeds aangehouden wordt door Microsoft.

  Crackdown 3 is een open wereld, action-adventure game in een futuristische omgeving. In het spel kan bijna alles kapot geslagen of geschoten worden, en kan bijna alles als wapen gebruikt worden. Crackdown 3 is een exclusive die uitkomt voor de Xbox One en pc.

  Crackdown 3

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.