Crackdown 3 release uitgesteld naar 2018

  Microsoft heeft bevestigd dat de Crackdown 3 release niet op 7 november zal zijn. In de plaats daarvan komt de game in de lente van 2018 uit.

  Shannon Loftis, publishing manager van Microsoft, meldt dit nieuws aan Polygon. Het bedrijf gaat de game uitstellen om de verschillende ontwikkelaars Reagent Games, Sumo Digital en Cloudgine meer tijd te geven. Microsoft wil dat spelers de game in optimale kwaliteit kunnen spelen

  Crackdown 3 release in 4K resolutie

  In een interview met Polygon vertelt Loftis erg enthousiast te zijn over Crackdown 3. De game heeft veel fans, hierdoor vond Microsoft het moeilijk om de releasedatum uit te stellen. Maar het bedrijf wil ervoor zorgen dat de game in juiste kwaliteit aangeleverd word.

  “Crackdown 3 is een ongelooflijk ambitieus project dat de technologische ontwikkelingen pusht door gebruik te maken van indrukwekkend 4K gameplay, cloud ondersteuning, competitieve multiplayer en een futuristische open wereld.”

  Crackdown 3 werd in 2014 al aangekondigd en had origineel een release voor midden 2016. In de sandbox game speel je als Agents die de fictieve Pacific City moeten beschermen van drie verschillende bendes. Om een beter beeld te krijgen van Crackdown 3, kun je de trailer bovenaan de pagina bekijken.

  Crackdown 3 zal uitkomen voor de Xbox One en PC.

  Crackdown 3

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.