Crackdown 3 release uitgesteld naar 2017

  Het viel in de lijn der verwachtingen dat Crackdown 3 tijdens de Microsoft E3 persconferentie getoond zou worden, maar dit leek niet zo te zijn. De Crackdown 3 release is namelijk flink uitgesteld.

  In een bericht van Dave Jones, creative director van ontwikkelaar Reagent Games, is gesteld dat Crackdown 3 helemaal niet op de E3 te zien is. Zo is er voor gekozen om zelfs geen trailer te tonen, aangezien de kwaliteit van de game hoog gehouden moet worden en daarom het tonen van onafgewerkte ervaringen niet wenselijk is.

  Crackdown 3 release later door multiplayer

  Volgens Jones is Crackdown 3 een game die gemaakt is voor de multiplayer. De game zou een grote open wereld worden, waarbij zo goed als alles vernietigbaar is.Om dit doel te behalen is ervoor gekozen dat de releasedatum van deze zomer niet haalbaar is. Daarom is er voor gekozen om de Crackdown 3 release uit te stellen naar volgend jaar.

  Over Crackdown 3 is wel bekendgemaakt dat het een Xbox Play Anywhere titel gaat worden. Dit houdt in dat als je de game voor de Xbox One koopt, je deze ook op PC's met Windows 10 kan spelen en vice versa. De game komt dan ook uit voor beide Microsoft platforms.

  Crackdown 3

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.