Counter Strike update komt met verbeterde audio

  Valve lanceert een nieuwe update voor Counter-Strike: Global Offensive. De update brengt een verbetering voor de audio in de game. Spelers zouden nu beter de locatie van de tegenstander kunnen horen door een speciaal audio algoritme. De Counter Strike update is nu te downloaden.

  Counter-Strike: Global Offensive maakt nu gebruik van HRTF (head-related transfer function) audio. Dit betekent dat het gemakkelijker is om te horen waar een bepaald geluid precies vandaan komt. Iets wat in Counter-Strike: Global Offensive erg belangrijk is. Door middel van voetstappen kunnen spelers namelijk inschatten waar een tegenstander precies is.

  Wanneer je nu Counter Strike opstart, zullen de Audio Settings automatisch aangepast zijn. Je kan er ook voor kiezen om de 'Headphones with HRTF' optie weer uit te zetten.

  Counter Strike update past ook nieuwe lobby functie aan

  Niet alleen de audio van de game is aangepast, ook heeft Valve de Steam Group lobby functie van de vorige update veranderd. Zo heten ze nu niet meer Steam Group lobbies, maar Public Lobbies. Ook is te zien uit welk land de meerderheid van de lobby leden komt. Zo kunnen spelers uit hetzelfde land elkaar gemakkelijker vinden.

  Lees ook onze Counter-Strike: Global Offensive review voor meer over de online shooter van Valve.

  Counter-Strike: Global Offensive

  Verkijgbaar vanaf 22 august 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.