Counter Strike update brengt skins voor je handschoenen

  Valve introduceert in een update nieuwe skins voor je handschoenen in de game Counter-Strike: Global Offensive. In een update is een nieuwe case uitgebracht waarmee de nieuwe Glove Skins te verkrijgen zijn. Verder brengt de Counter Strike update ook nog een aantal bug fixes en heeft Valve veranderingen gemaakt aan een aantal mappen.

  In een blogpost kondigt Valve de nieuwe skins aan. In totaal zijn er 24 nieuwe skins geïntroduceerd die spelers kunnen verkrijgen door The Glove Case te openen. Wanneer spelers de case openen, hebben ze een kleine kans om de nieuwe handschoenen te krijgen.

  Glove Skins is iets waar veel Counter Strike spelers al een langere tijd om vragen. In meerdere Reddit posts wordt al gevraagd naar de handschoen skins. Met deze Counter Strike update geeft Valve de spelers wat ze willen.

  Counter Strike update brengt ook Steam Group lobbies

  Naast een aantal bugs die Valve heeft gefixt, is er ook een nieuwe feature geïntroduceerd voor het maken van groepen in de game. Spelers kunnen nu in het menu direct zien in welke lobbies hun vrienden zich bevinden. Ook is in één oogopslag te zien of deze vol zit en wat de gemiddelde rank van die groep is.

  Meer weten over de competitieve shooter game van Valve? Lees dan onze Counter-Strike: Global Offensive review!

  Counter-Strike: Global Offensive

  Verkijgbaar vanaf 22 august 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.