Conan Exiles trailer staat geheel in het teken van bouwen

  Er zijn nieuwe Conan Exiles beelden getoond. Dit keer is er een Conan Exiles trailer gemaakt waarbij er meer aandacht wordt gegeven aan het bouwen van gebouwen en huizen. Daarnaast worden er beelden getoond van het crafting-systeem.

  In deze Conan Exiles trailer, die hierboven is te bekijken, zijn verschillende ontwikkelaars van Conan Exiles aan het woord. Zij leggen je in de Conan Exiles trailer allerlei dingen uit over het bouwen, craften en de manieren van combat.

  Een belangrijke feature van Conan Exiles is het maken van gebouwen. In het begin van de game ben je vooral bezig met het maken van een huis om in te schuilen, maar om daadwerkelijk in de game te overleven worden deze huizen uitgebreid tot een klein dorp. Dit is noodzakelijk, want je moet een plek hebben waar je altijd terug kunt komen om je loot op te slaan en om veilig de dagen door te komen.

  Volgens Funcom, ontwikkelaar van Conan Exiles, hoeft het bouwen van een dorp niet lastig te zijn. In de trailer laten de ontwikkelaars zien hoe het in zijn werk gaat. Zo is te zien dat je via een build-system je huis kunt uitbreiden met muren, daken en talloze andere features. Volgens de ontwikkelaar is het systeem enorm uitgebreid, waarbij je zelf gebouwen tegen een berg aan kunt bouwen.

  Conan Exiles trailer laat het crafting-systeem zien

  Om je uitrusting en wapens sterker te maken moeten spelers van Conan Exiles gebruik maken van het crafting-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld nieuwe wapens kunt creëren die hoge bonussen met zich mee brengen. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende attributen voor in je huis te maken, zoals een hoorn. Hiermee kun jij je dorpbewoners waarschuwen als er vijanden in de buurt zijn.

  Je kunt je crafting-systeem uitbreiden door thralls te verzamelen. Dit zijn mensen die je kunt gebruiken om meer kennis te verzamelen over bepaalde items.

  Tot slot wordt er in de Conan Exiles trailer dieper ingegaan op de combat, zo kan het zo zijn dat je stad wordt aangevallen door andere spelers, maar je stad kan ook aangevallen worden door gigantische monsters die in één klap je stad kapotmaken.

  Conan Exiles is een open wereld survival game die zowel een singleplayer als een multiplayer heeft. Op 31 januari 2017 kunnen we op PC met de Early Access van Conan Exiles aan de slag. Op de Xbox One kun je pas in de lente met Conan Exiles te beginnen.

  Conan: Exiles

  Verkijgbaar vanaf 8 may 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.