Conan Exiles releasedatum aangekondigd

  De game is tot op heden altijd in early access geweest, maar dat duurt niet lang meer. De Conan Exiles releasedatum is namelijk uitgekomen. De game komt 8 mei uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Momenteel is de game op Steam en Xbox One nog in early access fase, maar dat verandert per 8 mei 2018. Dan komt de game écht uit en dat wil Funcom, de maker van Conan Exiles, niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

  De game komt namelijk niet alleen digitaal uit, maar wordt ook fysiek verkrijgbaar. Om dat mogelijk te maken slaat Funcom de handen ineen met Koch Media, dat dan de distributie doet. De console versies gaan 50 euro kosten, terwijl je voor de PC editie een tientje minder mag betalen.

  Extra voor als je de game voor de Conan Exiles releasedatum hebt

  Aangezien Conan Exiles al als early access game te spelen is, krijgen mensen die die versie hebben het spel automatisch wanneer het 8 mei is. Daarbij krijg je ook een extra ouftitje genaamd Conan's Royal Armor.

  Een fysieke release is natuurlijk geen fysieke release als er verschillende edities van een game komen. Bij Conan Exiles is dat niet anders. Zo komt er een Day One Edition met een ingame wapen en een kaart van de wereld, maar er verschijnt ook een Collector's Edition. Deze bevat een figurine, een speciale comic, een artboekje, de soundtrack, wat digitale comics en ook nog eens een digitaal RPG boek. Hoeveel deze kost is niet bekend.

  Vanaf 8 mei kun je dus de complete wereld van Conan Exiles verkennen. De game kun je misschien al kennen omdat je een groot liefhebber bent van de Conan the Barbarion comics. Anders is het wel om de kleine hype die eerder dit jaar ontstaan is rondom de game. Die ging erover dat je wel heel erg uitgebreid het geslachtsdeel van je personage kan veranderen. Dat kun je vanaf 8 mei dus ook op de PlayStation 4 doen.

  Conan: Exiles

  Verkijgbaar vanaf 8 may 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.