Conan Exiles mod maakt penissen gigantisch

  Belangrijk nieuws! Een Conan Exiles mod maakt het mogelijk om alles gigantisch te maken, inclusief je penis en andere lichaamsdelen.

  Conan Exiles mod support is eind vorige week aan de game toegevoegd. Het heeft niet lang geduurd voordat de eerste mods beschikbaar werden. Er zijn nog geen super uitgebreide mods voor de game, maar het is nu wel mogelijk om je penis een meter lang te maken en je borsten drie keer zo groot als je hoofd. Check de video hierboven, maar houdt er rekening mee dat het niet echt vriendelijke content is.

  YouTuber Joshtech is al een tijdje aan de game aan het knutselen en heeft daarom nu al een paar mods beschikbaar. Behalve enkele lichaamsdelen heeft hij ook een mod waarmee je complete karakter gigantisch wordt. Check deze mod hieronder. Wil je al zijn mods zien, dan kun je op zijn YouTubepagina terecht.

  Meer Conan Exiles mods onderweg

  Nu mod support officieel is toegevoegd kunnen we meer uitbreidingen verwachten voor Conan Exiles. Sinds 30 januari is Conan Exiles al beschikbaar op PC. Conan Exiles PS4 en Xbox One versies zitten er ook aan te kopen, maar wanneer dat gebeurt, is nog niet bekend. Voor de Xbox One werd eerder deze lente genoemd als release, maar dit is nog niet bevestigd.

  Conan: Exiles

  Verkijgbaar vanaf 8 may 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.