Conan Exiles DLC gratis beschikbaar

  Vanaf 16 augustus is de Conan Exiles DLC gratis beschikbaar voor de PC en Xbox One. Dit heeft Funcom, makers van Dreamfall Chapters aangekondigd. Spelers moeten in Conan Exiles The Frozen North DLC bouwen, vechten en zien te overleven in een open wereld survival game.

  Spelers moeten in de DLC rekening houden met het klimaat en omgeving van de wereld. Je personage kan namelijk doodvriezen wanneer hij niet de geschikte kleding draagt. Ook komen er nieuwe vijanden zoals mammoeten, wolven en Frost Giants.

  Conan Exiles DLC brengt kou mee

  In de plaats van een woestijn, kunnen spelers zich nu wagen in een wereld vol ijs. In The Frozen North krijgen spelers te maken met een van de grootste vijanden genaamd Frost Giants. Deze wezens bevinden zich diep in de bergen en vechten met een reusachtige bijl. Spelers kunnen ook de nieuwe dungeons verkennen met vijanden als Tyros the Deathbringer.

  Spelers ontdekken de geheimen van de oude ruïnen terwijl zij het land proberen te veroveren. Maak gebruik van simpele gereedschappen en bouw je koninkrijk op. Spelers kunnen nu ook vissen om vervolgens een gerecht te koken. Ook kunnen er nieuwe huizen en gebouwen worden gemaakt en is er een nieuwe religie te volgen.

  Om het op te nemen tegen de krachtige vijanden zijn er nieuwe wapens geïntroduceerd. Spelers kunnen nu Star Metal, Black Ice en Hardened Steel maken. Ook is er een nieuw soort uitrusting genaamd Vanir Fur Armor dat spelers beschermt tegen zowel de koude temperatuur als aanvallen.

  Conan: Exiles

  Verkijgbaar vanaf 8 may 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.