Community gaat misschien verder op Hulu

  Na vijf seizoenen werd deze maand Community geannuleerd door NBC, maar er is hoop voor de fans. Sony en Dan Harmon, bedenker van Community, zijn in gesprek met Hulu om de serie voort te zetten.

  Onderhandelingen zijn op dit moment in een hele vroege fase, maar volgens Deadline komen van beide kanten enthousiaste geluiden. Dan Harmon had eerst nog zijn bedenkingen, maar liet op zijn blog weten toch voor deze deal te gaan.

  "Ik zal eerlijk zijn. Toen Sony mij belde op vrijdag met het nieuws, viel mijn reactie in de 'eh' kolom. Voor miljoenen redenen, sommige zelfzuchtig, sommige creatief, één logistiek, vijf seksueel en drie racistisch (op een goede manier) zei ik 'eh' op vrijdagmiddag, maar dit veranderde naar 'tuurlijk, wij gaan praten' op maandagmorgen. Ik ben niet de persoon die een geannuleerde Community nog een keer annuleert."

  Hulu wilt meer originele content

  Afgelopen maand sprak Mike Hopkins, de nieuwe CEO van Hulu, over het verviervoudigen van de investering op originele content in het aankomende jaar. De acquisitie van een nieuw Community seizoen maakt een statement voor Hulu, dat zij agressief gaat uitbreiden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.