Command & Conquer Rivals aangekondigd voor iOS en Android

  De iconische RTS-serie is terug. EA heeft op haar persconferentie op de E3 Command & Conquer Rivals aangekondigd voor Android en iOS.

  In Command & Conquer Rivals nemen twee spelers het tegen elkaar op, natuurlijk om de andere te verslaan. Een speler wint als de basis van de andere speler compleet is vernietigd, wat op twee verschillende manieren kan gebeuren. Je kan simpelweg met je manschappen en tanks de basis van de tegenstander beschieten en langzaam maar zeker de winst verzekeren.

  De snellere manier is door drie verschillende plots te bezitten en daarmee een raket te bouwen. Des te meer plots je controleert, des te sneller je een raket zal bouwen. En de schade die zo'n raket zal aanrichten is niet te missen, want na twee raketten zal een basis omgetoverd zijn tot puin.

  Uiteraard zal je ondertussen ook inkomsten moeten genereren om verschillende eenheden te maken, die iconisch zijn voor de Command & Conquer-serie.

  Pre-alpha voor Command & Conquer Rivals

  Command & Conquer Rivals is puur gemaakt als mobiele game en zal dus alleen beschikbaar zijn voor Android en iOS. Spelers zullen online tegen elkaar kunnen spelen, ongeacht waar ze zijn. Wanneer de game precies uitkomt is nog onbekend, behalve dat we in 2018 ermee aan de slag kunnen.

  Er is wel alvast een testversie van de game veschenen. Helaas is deze enkel beschikbaar in Amerika en Canada voor gebruikers met een Android-telefoon. In Europa zullen we dus de uiteindelijke release moeten afwachten of een uitbreiding van het testprogramma.

  Command & Conquer Rivals

  Verkijgbaar vanaf 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.